Home » Op maat gefreesde kunststof behuizing
Op maat gefreesde kunststof behuizing

Op maat gefreesde kunststof behuizing

Deze op maat gefreesde kunststof behuizing wordt in een kleine oplage gefreesd voor een Spaanse klant. Het frezen van behuizingen is een perfecte oplossing wanneer de aantallen het niet toe laten om een spuitgietmatrijs aan te schaffen. Daarenboven zijn gefreesde onderdelen nauwkeuriger en sterker dan bijvoorbeeld een 3D print. Een nadeel is dat er wat minder vrijheid is naar vormgeving. Hoewel, met een bolkopfrees kunnen we reeds gebogen oppervlakken frezen.

Het frezen gebeurt met een hoge rotatiesnelheid. Daarom is het mogelijk om dunwandig te frezen met redelijk veel details. We zorgen er voor dat het onderdeel niet trilt. Op die manier kunnen we vlot produceren.

Er zijn een aantal materialen die geschikt zijn voor frezen. Zo gebruiken we vaak PA6, POM, ABS en PP.

Als de productie aantallen boven de 250 a 350 stuks gaan, dan wordt spuitgieten rendabel. Dat is echter afhankelijk van de complexiteit en functionaliteit van de onderdelen.

U kunt bij Metron Technics terecht voor uw op maat gefreesde kunststof behuizing. Maar tevens produceren we allerhande onderdelen en producten in kunststof en metaal.

Totaaloplossingen voor productontwikkeling en productie

Metron Technics wordt door zijn klanten erkend als ervaren partner voor productontwikkeling en productie. We ontwikkelen mechanische onderdelen en elektronische producten. Daarnaast begeleiden we uw project vanaf het begin. Tevens kunnen wij instaan voor de productie er van.

We zijn vastberaden in het uitbouwen van duurzame partnerships. Daarenboven zijn we flexibel en we bedenken oplossingen voor het succes van onze klanten.

Ons getalenteerd team bedenkt met toewijding industriele oplossingen met een zo laag mogelijke kost.  Daarnaast denken we mee over uw product innovatie, kostenbesparing en efficient produceren.

#kunsttofbehuizing #kunststoffrezen #cncfrezen #cncmachining

Scroll naar boven