Home » Hoe wij elektronica behuizingen ontwerpen
hoe wij elektronica behuizingen ontwerpen

Hoe wij elektronica behuizingen ontwerpen

Heb jij voor een nieuw product nood aan een elektronica behuizing op maat ? Dan zijn wij een ideale partner ! Wij hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen van behuizingen voor elektronica in zowel kunststof als metaal.

Hoe wij elektronica behuizingen ontwerpen ?

We integreren alle componenten in een 3D assemblage. Zowel printplaten, connectoren en ventilatie openingen worden minitieus uitgetekend. We houden ook rekening met de nodige productietechnieken. Op die manier ontwerpen we snel een perfecte behuizing. Na het ontwerp staan we ook in voor de productie. Dat kan gaan over spuitgieten van kunststof maar ook extrusie en frezen van aluminium, bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn heel ruim. Contacteer ons met uw idee voor een behuizing of ander product. We kunnen u zeker vooruit helpen.

#productontwikkeling #productontwerp #behuizing #elektronicabehuizing

Totaaloplossingen voor productontwikkeling en productie.

Metron Technics wordt door zijn klanten erkend als ervaren partner voor productontwikkeling en productie. We ontwikkelen mechanische onderdelen en elektronische producten. Daarnaast begeleiden we uw project vanaf het begin. Tevens kunnen wij instaan voor de productie er van.

We zijn vastberaden in het uitbouwen van duurzame partnerships. Daarenboven zijn we flexibel en we bedenken oplossingen voor het succes van onze klanten.

Ons getalenteerd team bedenkt met toewijding industriele oplossingen met een zo laag mogelijke kost.  Daarnaast denken we mee over uw product innovatie, kostenbesparing en efficient produceren.

Wil je weten hoe wij elektronica behuizingen ontwerpen en produceren ?

Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven