Home » Waarom samenwerken met Metron Technics?

Waarom samenwerken met Metron Technics?

Waarom samenwerken met Metron Technics ?

Wij zijn één aanspreekpunt voor Ontwerp en productie van producten en onderdelen. In onze eigen werkplaats in China produceren we een diversiteit aan componenten en assemblies. Het voordeel voor u is kostenreductie, efficientie en kwaliteit.

Hoe gaan we te werk ?

  • Persoonlijke aanpak: Elke klant is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom begeleiden we elke klant op maat. Tevens geven we advies bij de ontwikkeling van een nieuwe idee of concept. Maar we doen dat ook bij productie van producten.
  • Totaaloplossingen: We zorgen er voor dat u het volledige traject, van idee tot geleverd product, met ons kan doorlopen.
  • Internationaal: Metron Technics heeft de nodige internationale ervaring. We doen reeds productie en assemblage in Dongguan, China sinds 2010.
  • Discretie, geheimhouding en respect voor intellectuele eigendom zijn primaire principes binnen Metron Technics.

Kijk om u heen. Zoveel producten komen uit China. Vanzelfsprekend zijn daarvoor meerdere redenen. Het gaat al lang niet meer over de prijs alleen.

De voordelen van productie in China.

Waarom samenwerken met Metron Technics goed is…

Actie:
Een snelle prijscalculatie: Er zijn geen wekenlange wachttijden voor een prijsopgave. Een snelle opstart van productie (inclusief progammeren, instellen, etc). De tijd tussen het doorgeven van een bestelling en het leveren aan onze klanten in België is soms slechts 2 tot 3 weken.

1 prijs:
Rekent maar even de kostprijs van gebouwen, electriciteit, magazijn, arbeiders en bedienden. Maar ook gereedschappen, nodig bij het manipuleren en assembleren van uw producten. Die moet je allemaal in rekening brengen in de kostprijs van uw product.
Van ons krijgt u één prijs voor één afgewerkt product in staffels per 500 – 1000 – 2500 – 5000 (of meer). Daarenboven kan uw product reeds in de finale verpakking geleverd worden !

Flexibel:
Meer of minder produceren, een design wijziging of nieuwe prioriteiten . Het kan ! Ons management en arbeiders zijn heel flexibel en kunnen snel omschakelen.

Efficiëntie:
We kunnen in China goedkoper en sneller produceren door efficientie en de enorm uitgebreide toelevering van allerhande componenten.
Matrijzenbouwers bijvoorbeeld, doen vaak enkel de eind assemblage. Zo zijn er toeleveranciers voor basismatrijzen, pennen en uitstoters. Maar ook voor koperen vormen voor vonkerosie, texturen en oppervlaktebehandeling. Elk deeltje wordt door een specialist uitgevoerd.

Loonkost:
De loonkost en overhead zijn een pak lager dan in Europa. Onze arbeiders werken gemiddeld 10 uren per dag maar tevens zijn ze tevreden en heel werklustig.

Productie in China is uitermate interessant wanneer het gaat om arbeidsintensieve producten, assemblages, matrijzen, spuitgieten en overmoldings en CNC freeswerk.

Het produceren in China is voor velen moeilijk en frustrerend. Er zijn taalbarrieres, cultuurverschillen en gebrek aan vertrouwen. Maar wij kennen de cultuurverschillen en frustraties van het zaken doen in China.  Meer nog, we hebben er ons eigen bedrijf met personeel dat volledig afgestemd is op onze manier van werken. Vraag maar aan onze vaste klanten !

Dat is waarom samenwerken met Metron Technics ook voor U interessant kan zijn.

Scroll naar boven