Home » 5 voordelen van outsourcing van productie
5 voordelen van outsourcing van productie en mechanisch ontwerp

5 voordelen van outsourcing van productie

Denkt u er aan om uw productie van onderdelen of volledig geassembleerde producten uit te besteden ? Er zijn 5 voordelen van outsourcing van productie bij Metron Technics.

Uitbesteden van productie naar China

1. Bespaar op indirecte kosten.

Door uw productie uit te besteden aan Metron Technics bespaart u op indirecte kosten zoals huur, verwarming en verlichting van magazijnen en stockbeheer. Wij produceren zowel onderdelen als volledig afgewerkte producten. Bij assemblages bespaart u het meest. Wij leveren dan immers 1 set voor 1 prijs.

2. Bespaar op personeel.

Wij beschikken over arbeiders, technische mensen en engineering. Door uw productie aan ons over te laten maakt u dus gebruik van ons personeel maar hoeft u dit niet te managen. U kunt zich dus focuesen op uw kerntaken of core business terwijl wij zorgen voor engineering, aankoop van grondstoffen en componenten, kwaliteitscontrole, productiemanagement en logistiek (transport). Zeg ons wat u wilt en wij doen de rest.

3. Efficiente en betrouwbare supply chain

We hebben ons eigen machinepark in China. Tevens zijn er de enorme mogelijkheden qua toelevering. Op die manier kunnen wij uw productie in een zeer korte tijd op touw zetten. Daarbij kunnen we elk componentje in de assemblage zelf produceren of laten produceren bij een van onze vaste toeleveranciers. Van veren tot printplaten en overmolded kabeltjes, metalen onderdelen, kunststof spuitgietstukken en nabehandeling. Wij krijgen alles gedaan.

4. Gemak

Wij ontzorgen onze klanten. Daarenboven zijn we één aanspreekpunt voor zowel engineering als productie van onderdelen, assemblage en transport.

5. Snelheid

Door de efficiente supply chain en onze ervaring in ontwerpen en toeleveren zorgen wij voor tijdswinst. Offertes voor productie onderdelen versturen wij binnen enkele dagen. Assemblages vergen soms wat meer tijd om alles uit te zoeken. Maar vooral de combinatie van ontwerpen en produceren zorgt voor enkele voordelen. Zo is het voor ons mogelijk om reeds heel vroeg in de ontwerpfase onze productie aanspreken. Als gevolg kunnen we reeds heel snel de prijs van een product berekenen. Dat zorgt er voor dat we sneller kunnen communiceren over de prijs. Maar ook over de technische mogelijkheden. We sturen bij waar nodig.

Metron Technics kwaliteitscontrole van productie
CNC frezen van aluminium
Outsourcing van productie naar China door Metron Technics

Uiteraard zijn deze 5 voordelen van outsourcing van productie een beperkte weergave van de enorme mogelijkheden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Scroll naar boven