Home » Verspanen van aluminium op freesmachines
aluminium frezen doen we op onze CNC freesmachines

Verspanen van aluminium op freesmachines

CNC draaien en frezen van metalen onderdelen

Metron Technics levert reeds meer dan 10 jaar gefreesde en gedraaide onderdelen op maat. Verspanen van aluminium op freesmachine is dan ook één van de productietechnieken die we aanbieden. Op verschillende CNC machines draaien en frezen wij metalen onderdelen. De meeste freesmachines hebben 3 assen. We beschikken echter ook over 4-en 5-assige freescenters. Daarmee kunnen complexe vormen gefreesd worden met en minimum aan opspanningen. Aluminium wordt het meest verspaand. Daarnaast zijn een aantal andere materialen heel goed geschikt om de verspanen.

De meest gebruikte materialen zijn :

  • Aluminium
  • RVS (roest vast staal of Inox)
  • Staal
  • Messing

Goederen worden afgewerkt binnen tolerantie en met oog voor afwerking. Naast draai- en freesbewerkingen kunnen we ook draad tappen, ruimen, chanfrijneren.

verspanen van aluminium

Nabehandeling

Metalen producten krijgen vaak een nabehandeling.

Oppervlaktetextuur : zandstralen en borstelen

Oppervlakte coatings en plating : poederlak, nat lak, anodizeren, nickel plating, galvanizeren

Zeefdruk, laser graveren

Oppervalktebahandeling na frezen van metaal

Uw product goedkoper ?

Uw product sneller geleverd ?

Betere kwaliteit voor uw product ?

Bij Metron Technics gaan we verder dan enkel metaalbewerking op maat en verspanen van aluminium op freesmachine. Wij luisteren naar wat u precies wilt. En tevens bekijken we wat de beste oplossing is voor uw product en dit op basis van een tekening, schets of model. Samen met u zoeken wij naar het beste resultaat voor uw situatie. Wij staan u bij met advies en informatie en ontwerpen uw onderdelen op een juiste manier. Daarnaast assembleren we deze onderdelen samen tot een afgewerkt geheel of eindproduct. Een product bestaat uit verschillende onderdelen. Meestal gaat het over een behuzing in kunststof of metaal. Daar wordt dan elektronica, connectoren en bekabeling in voorzien. Maar tevens kan het ook gaan om een mechanische assemblage.

Aarzel niet om ons te contacteren voor uw draai- en freeswerk. Offertes krijgt u snel en de productie laat niet lang op zich wachten.

Aluminium extrusie behoort eveneens tot de mogelijkheden. CNC frezen van geextrudeerde producten, zandstralen, anodizeren of poeder coaten.

Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf voor CNC draaien en frezen ? Contacteer on nu voor een offerte.

Scroll naar top