Home » Ontwerpen en produceren van elektronicabehuizingen

Ontwerpen en produceren van elektronicabehuizingen

Ontwerpen en produceren van elektronicabehuizingen.

Bij Metron Technics produceren we elektronicabehuizingen op maat. Tevens doen we ook het ontwerp er van.
Of je nu een standaard behuizing nodig hebt met wat aanpassingen. Of je wil een elektronicabehuizing in kunststof of aluminium volledig op maat, dan kunnen wij steeds een oplossing bieden.

onze diensten zijn producten ontwerpen en productontwikkeling

Wij produceren heel wat aluminium behuizingen. Meer specifiek vertrekken we van een blok aluminium, een gietstuk of extrusieprofielen.
De contouren van de behuizing frezen we heel nauwkeurig met onze CNC machines. Vervolgens, maken we de openingen voor connectoren, en ventilatiegaten. Elk onderdeeltje wordt minutieus afgewerkt met een hoge precisie.

Naast aluminium behuizingen produceren we ook kunststof behuizingen volledig op maat. Deze behuizingen spuitgieten we met matrijzen. Dat is de perfecte manier om grote oplages te produceren. Maar tevens is het mogelijk om kleinere reeksen in kunststof te frezen.

Naast productie van de onderdelen doen we ook de montage en bekabeling. Op die manier bespaar je op logistiek, arbeid en tijd.

product assemblage in China

Kwaliteit en vakmanshap, komen bij Metron Technics op de eerste plaats. Daarnaast streven we er naar om steeds onze afgesproken leevertermijnen na te komen.
Daarom worden we gewaardeerd bij onze klanten.

Contacteer ons met uw aanvraag, voor ontwerp en productie van elektronicabehuizingen op maat. Bel ons op, of stuur een mailtje naar info@metron-technics.be

#cncfrezen #behuizingen #elektronicabehuizing #metaalbewerking #productontwikkeling #productontwerp

Op maat produceren van een electronica behuizing voor 19 inch rack

Totaaloplossingen voor productontwikkeling en productie

Metron Technics wordt door zijn klanten erkend als ervaren partner voor productontwikkeling en productie. We ontwikkelen mechanische onderdelen en elektronische producten. Daarnaast begeleiden we uw project vanaf het begin. Tevens kunnen wij instaan voor de productie er van. Zo doen we ontwerpen en produceren van elektronicabehuizingen.

We zijn vastberaden in het uitbouwen van duurzame partnerships. Daarenboven zijn we flexibel en we bedenken oplossingen voor het succes van onze klanten.

Ons getalenteerd team bedenkt met toewijding industriele oplossingen met een zo laag mogelijke kost.  Daarnaast denken we mee over uw product innovatie, kostenbesparing en efficient produceren.

Scroll naar boven