Home » Ontwerp en productie

Ontwerp en productie

Metron Technics bvba profileert zich als ontwerpbureau met kennis ter zake. We doen al sinds 2010 ontwerp en productie. We zijn een partner voor ontwikkeling van producten en  productie van onderdelen. Tevens doen we assemblage in China. Sinds 2010 zijn we een One-stop aanspreekpunt voor integrale productontwikkeling, ontwerpen in 3D en technische oplossingen.

Visie en missie

Onze visie is de opgedane kennis en ervaring als ontwerpbureau omtrent integrale productontwikkeling, projectmanagement en productietechnieken als dienst aan te bieden aan “de industrie”.

We hebben de ambitie om een vaste partner te worden voor ontwerp en productie van zowel technische als industriële op maat gemaakte producten en onderdelen vanuit China. Wij kunnen onze klanten steeds voorzien van de beste en nieuwste productietechnieken. Dat door het steeds verruimen van ons netwerk aan toeleveranciers en in-house productie. Op deze manier wensen wij een lange termijn zakenrelatie op te bouwen.

Veel bedrijven zijn actief in een niche markt waarbij de focus eerder ligt op het vlak van marketting en verkoop.  Minder op productontwikkeling en zelf produceren. Vooral voor die bedrijven zijn wij een goede partner voor het uit ontwikkelen van een product en het toeleveren van de producten en/of onderdelen uit China.

Vanuit Wevelgem bedienen we onze klanten en sturen we ons team aan in China (Dongguan).

In Dongguan, China hebben we een productieaterlier met freesmachines, draaibanken en spuitgietmachines. We produceren er zoveel mogelijk onderdelen in huis. Wat we niet zelf kunnen besteden we uit aan onze trusted suppliers.

productontwerp
Ontwerpen van complexe producten met kunststof behuizing, en integratie van elektronics
Integrale productontwikkeling
Integrale productontwikkeling is het geheel van stappen die genomen moeten worden van productidee tot afgewerkt product

Dongguan Davantech CO., LTD : Onze fabriek in China

Davantech product manufacturing in China
Davantech product manufacturing in China

Alle productieorders passeren onze vestiging in China. Onze kernactiviteiten

Ons machinepark :

  • Spuitgietmachines vertikaal 25T, 30T en 45T
  • LV850 CNC freescenters : 24 verwisselbare tools en freesbereik van 500x800mm
  • CNC draaibanken
  • Conventionele draai- en freesmachines
  • Persen
  • Ultrasoon las machine
  • Kabel snijder en stripper, twister, contact pers
  • Solderen
  • Zaagmachines

Wat we niet zelf kunnen laten we produceren door vaste toeleveranciers. Voor alle productietechnieken hebben we wel een toeleverancier.  Tevens behaalden we het ISO9001:2015 certificaat en beschikken we over RoHS en ROHS analyserapporten.

ISO_9001-2015
RoHS.svg
Metron Technics voldoet aan REACH
Scroll naar boven