Home » Hoe kan je voordeel doen met uitbesteden van assemblage ?

Hoe kan je voordeel doen met uitbesteden van assemblage ?

Reeds jaren hebben wij ons bij Metron Technics gespecialiseerd in het assembleren van producten. Meer specifiek assembleren we sub-assemblies en volledig afgewerkte producten. Tevens verpakken wij de goederen. Dat kan reeds de finale verpakking zijn waarmee het product in de winkelrekken komt. Daarmee bespaart u als klant zowel op organisatie, logistiek als financieel vlak.

We assembleren integraal in China met onze eigen medewerkers. Er is een strikte opvolging en kwaliteitscontroles. Met als gevolg dat u als klant op beide oren kunt slapen.

product assemblage

Waarom produceren in China ?

Omdat de supply chain er zo enorm groot is. Zowat alle mogelijke componenten worden binnen een straal van enkele kilometers rond ons bedrijf op maat gemaakt. Geen lange wachttijden.

Uw product assemblage uitbesteden : een voordeel voor U !

Wij zijn één aanspreekpunt doorheen het volledige traject van product ontwikkeling en productie, Maar we doen eveneens product assemblage, verpakking en transport. Bespaar op personeel, overhead en logistiek !

Hoe kan je voordeel doen met uitbesteden van assemblage ? Er zijn 5 voordelen van outsourcing van productie bij Metron Technics.

1. Bespaar op indirecte kosten.

Door uw productie uit te besteden aan Metron Technics bespaart u op indirecte kosten zoals huur, verwarming en verlichting van magazijnen en stockbeheer. Wij produceren zowel onderdelen als volledig afgewerkte producten. Bij assemblages bespaart u het meest. Wij leveren dan immers 1 set voor 1 prijs.

2. Bespaar op personeel.

Wij beschikken over arbeiders, technische mensen en engineering. Door uw productie aan ons over te laten maakt u dus gebruik van ons personeel maar hoeft u dit niet te managen. U kunt zich dus focusen op uw kerntaken of core business terwijl wij zorgen voor engineering, aankoop van grondstoffen en componenten, kwaliteitscontrole, productiemanagement en logistiek (transport). Zeg ons wat u wilt en wij doen de rest.

3. Efficiente en betrouwbare supply chain

We hebben ons eigen machinepark in China. Tevens zijn er de enorme mogelijkheden qua toelevering. Op die manier kunnen wij uw productie in een zeer korte tijd op touw zetten. Daarbij kunnen we elk componentje in de assemblage zelf produceren of laten produceren bij een van onze vaste toeleveranciers. Van veren tot printplaten en overmolded kabeltjes, metalen onderdelen, kunststof spuitgietstukken en nabehandeling. Wij krijgen alles gedaan.

4. Gemak 

Wij ontzorgen onze klanten. Daarenboven zijn we één aanspreekpunt voor zowel engineering als productie van onderdelen, assemblage en transport.

5. Snelheid

Door de efficiente supply chain en onze ervaring in ontwerpen en toeleveren zorgen wij voor tijdswinst. Offertes voor productie onderdelen versturen wij binnen enkele dagen. Assemblages vergen soms wat meer tijd om alles uit te zoeken. Maar vooral de combinatie van ontwerpen en produceren zorgt voor enkele voordelen. Zo is het voor ons mogelijk om reeds heel vroeg in de ontwerpfase onze productie aanspreken. Als gevolg kunnen we reeds heel snel de prijs van een product berekenen. Dat zorgt er voor dat we sneller kunnen communiceren over de prijs. Maar ook over de technische mogelijkheden. We sturen bij waar nodig.

Scroll naar boven