Home » Metaalbewerking op maat

Metaalbewerking op maat

Metron Technics levert reeds meer dan 10 jaar gefreesde en gedraaide onderdelen op maat. Frezen van aluminium en metaalbewerking is één van de productietechnieken die we aanbieden. Op verschillende CNC machines draaien en frezen wij metalen onderdelen.

De meest gebruikte materialen zijn :

  • Aluminium.
  • RVS (roest vast staal of Inox).
  • Staal.
  • Messing.

Goederen worden afgewerkt binnen tolerantie en met oog voor afwerking. Naast draai- en freesbewerkingen kunnen we ook draad tappen, ruimen, chanfrijneren.

wij bieden metaalbewerking op maat

Plaatwerk

Naast metaalbewerking op maat produceren we ook plaatwerk. Dit zijn onderdelen vervaardigd uit plaatstaal, aluminium of RVS.

Dit zijn de meest gebruikte productietechnieken bij plaatbewerking:

  • Lasersnijden.
  • Ponsen = ponsmachines alsook via matrijzen.
  • Plooien.
  • Aanbrengen van inserts.
Sheetmetal lasersnijden en plooien

Nabehandeling

Metalen producten krijgen vaak een nabehandeling.
Oppervlaktetextuur: zandstralen en borstelen.
Oppervlakte coatings en plating zijn: poederlak, nat lak, anodizeren, nickel plating, galvanizeren.
Tekst en symbolen: zeefdruk, laser graveren.

Oppervalktebahandeling na frezen van metaal

Uw product goedkoper ?

Uw product sneller geleverd ?

Betere kwaliteit voor uw product ?

Metaalbewerking op maat door Metron Technics is slechts één van de diensten die we aanbieden. We gaan we verder dan enkel aluminium frezen en metaalbewerking. Wij luisteren naar wat u precies wilt, namelijk. En tevens bekijken we wat de beste oplossing is voor uw product en dit op basis van een tekening, schets of model. Samen met u zoeken wij naar het beste resultaat voor uw situatie. Wij staan u bij met advies en informatie en ontwerpen uw onderdelen op een juiste manier. Daarnaast assembleren we deze onderdelen samen tot een afgewerkt geheel of eindproduct. Een product bestaat uit verschillende onderdelen. Meestal gaat het over een behuzing in kunststof of metaal. Daar wordt dan elektronica, connectoren en bekabeling in voorzien. Maar tevens kan het ook gaan om een mechanische assemblage.

Aarzel niet om ons te contacteren voor uw draai- en freeswerk. Immers krijgt u snel een offerte. En tevens laat de productie niet lang op zich wachten.

Aluminium extrusie behoort eveneens tot de mogelijkheden. CNC frezen van geextrudeerde producten, zandstralen, anodizeren of poeder coaten.

Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf voor CNC verspanen van aluminium? Contacteer on nu voor een offerte.

Scroll naar boven