Home » Elektrische kabels laten maken

Elektrische kabels laten maken

Elektrische kabels laten maken als voeding of stroomkabel. Als data of signaalkabel. Het kan allemaal. Daarbij sourcen we de juiste draden of kabels (multi kables) of kunnen die zelfs op maat laten maken met een minimum van 3000 meter. We maken elektrische kabels met overmolded connectoren op maat.

Daarenboven hebben we de nodige machines om  kabels te strippen, op lengte snijden, twisten en meer. Vertinnen, hulzen en contacten krimpen. Zelfs omspuiten van elektrische kabels of ook wel overmolding genoemd is mogelijk met onze vertikale spuitgietmachies van 20 ton, 25 ton en 45 ton. We zijn dan ook gespecialiseerd in het overmolden van metalen contacten en het spuiten van connectoren op maat.

Onze afdeling met spuitgietmachines specifiek voor overmolding van contacten en elektrische kabels

Elektrische kabels en connectoren op maat laten maken.

Het op lengte snijden en strippen van de kabels gebeurt machinaal. Daarnaast gebeurt het vertinnen manueel. Maar tevens solderen we de contacten met de hand. Over-molding van elektrische kabels en contactpinnen is een arbeidintensief werk. We zijn er in gespecialiseerd. Elke kabel wordt door ons kwaliteitsteam getest met een kabeltester.

kabeltester is een teostel om elektrische kabels te testen

Bij Metron Technics gaan we verder dan enkel productie van elektrische kabels op maat. Wij luisteren naar wat u precies wilt. En tevens bekijken we wat de beste oplossing is voor uw product en dit op basis van een tekening, schets of model. Samen met u zoeken wij naar het beste resultaat voor uw situatie. Wij staan u bij met advies en informatie en ontwerpen uw onderdelen op een juiste manier. Daarnaast assembleren we deze onderdelen samen tot een afgewerkt geheel of eindproduct. Een product bestaat uit verschillende onderdelen. Meestal gaat het over een behuzing in kunststof of metaal. Daar wordt dan elektronica, connectoren en bekabeling in voorzien. Maar tevens kan het ook gaan om een mechanische assemblage.

Aarzel niet om ons te contacteren voor de productie van uw elektrische kabels op maat. Offertes krijgt u snel en de productie laat niet lang op zich wachten.

Scroll naar boven