Home » Produceren in China
ontwerp en produceren van een tandwielkast

Produceren in China

Wens je een product te laten maken in China ?

Dan ben je bij het juiste adres !

Metron Technics ontwerpt en ontwikkelt niet alleen onderdelen en producten. In Dongguan China hebben wij een heus assemblage atelier.

Met onze goed opgeleide mensen kunnen wij een brede waaier aan producten maken in China.

Je weet dat arbeid nog altijd een stuk goedkoper is dan in het Westen ? Daarom is het nog steeds voordelig om producten met behoorlijk wat manueel werk in China te produceren.

Een aantal onderdelen produceren we zelf en voor bijvoorbeeld spuitgieten van kunststof, matrijzenbouw, extruderen en frezen van aluminium en nabehandelingen hebben we uitstekende toeleveranciers.

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Getuige ons groot aantal onderdelen en afgewerkte producten.

Productassembly door Metron Technics
Verlijmen van polycarbonaat
Uitbesteden van productie naar China door Metron Technics

Ben je bang dat uw product gekopieerd zal worden in China ?

Geen nood ! Alleen onze medewerkers zien het volledige product. We hebben een heel goede relatie met onze toeleveranciers en zowel onze medewerkers en toeleveranciers staan onder strikte geheimhouding. Ook kunnen we uw product heel goed beschermen in China zodat niemand anders dit mag produceren, verkopen en exporteren. Dit gebeurt via Patenten, Utility model patenten en vormbescherming. We werken ook samen met een advocatenkantoor in Dongguan , China,  mochten er zich inbreuken voordoen.

U spreekt enkel met ons, in onze taal en zonder tijd- of cultuurverschillen en misverstanden.

1 aanspreekpunt en wij ontwerpen, produceren en zelfs verpakken uw product. We zijn het gewoon om transport te organiseren vanuit China naar Europa.

Op Metron Technics kan je rekenen !

Scroll naar top