Produceren in China

Wil je een product te laten maken in China ?

Produceren in China door een Belgische firma ?

Metron Technics onwerpt en ontwikkelt niet alleen onderdelen en producten. Tevens hebben we onze eigen productie in China. Daarenboven beschikken we over een volwaardig machinepark. Daarom kunnen we compleet afgewerkte producten assembleren. Welke productietechnieken bieden we aan ?

 

We maken een brede waaier aan producten in China. Daarvoor hebben we heel goed opgeleide mensen in dienst.

Je weet dat arbeid nog altijd een stuk goedkoper is dan in het Westen ? Daarom is het nog steeds voordelig om producten met behoorlijk wat manueel werk in China te produceren. Echter is kostprijs niet de enige reden waarom we in China produceren. We halen ook voordeel uit de eficiëntie en gedrevenheid van de werknemers. Zo produceren we sneller, goedkoper en aan betere kwaliteit.

Meer en meer kent men de weg naar China. Daarom ben jij steeds welkom om een kijkje te nemen in ons atelier in Dongguan!

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Zie maar naar ons groot aantal onderdelen en afgewerkte producten. We hebben een RoHS en REACH analyse laten uitvoeren op 40 onderdelen van verschillende materialen. Daarbij is elk onderdeel goed bevonden.

Ons altelier heeft ook een ISO 9001-2015 certificaat.

Ben je bang dat uw product gekopieerd zal worden in China ?

Geen nood ! Alleen onze medewerkers zien het volledige product. Daarenboven hebben we een heel goede relatie met onze toeleveranciers. En zowel onze medewerkers en toeleveranciers staan onder strikte geheimhouding. Ook kunnen we uw product heel goed beschermen in China zodat niemand anders dit mag produceren, verkopen en exporteren. Dit gebeurt via Utility model patenten en vormbescherming. Daarnaast werken we ook samen met een advokatenkantoor in Dongguan. En dit voor het geval er zich inbreuken voordoen.

Wij zorgen er voor dat onze klanten enkel maar met ons moeten praten. Geen communicatie met verschillende Chinezen, geen cultuurverschillen en misverstanden.

Metron Technics is één aanspreekpunt voor het ontwerpen, produceren en zelfs verpakken van uw product. We zijn het gewoon om transport te organiseren vanuit China naar Europa.

Productie uitbesteden naar China ? Op Metron Technics kan je rekenen !

produceren in China
Productie uitbesteden naar China

Wat zijn de voordelen in 2019 van productie in China ?

  • Offertes opmaken gebeurt snel.
  • Productie orders worden snel afgewerkt. Uw orders worden niet maanden ver ingepland. Wat we zelf niet onmiddellijk kunnen uitvoeren wordt uitbesteed.
  • De supply chain is enorm uitgebreid in China. Daarom kunnen heel snel elk componentje laten produceren door een gespecialiseerde toeleverancier.
  • We hebben flexible en gedreven werknemers. Met als gevolg dat we elk order aannemen.
  • Werktijden van +10 uren per dag.
  • Minder kosten in Belgie : bespaar op personeel, overhead en logistiek. één assembly = één prijs

Spuitgieten van een kunststof behuizing in China
Ontwerp van een noodknop voor bejaarden
Ontwikkeling en productie van een camera op roller coasters
Productontwikkeling en productie van control devices in China