Home » Ontwerpbureau regio Kortrijk

Ontwerpbureau regio Kortrijk

Metron Technics is een ontwerpbureau regio Kortrijk – Wevelgem

Wilt je eigen producten ontwerpen en ook op de markt brengen? Dan ben je bent bij Metron Technics aan het juiste adres. Wij geven reeds meer dan 10 jaar advies bij het volledige traject om van een product idee tot een afgewerkt product te komen.

Wat kunnen wij voor u doen?

 • We bespreken het project en adviseren u over wat er moet gebeuren.
 • Een concept bedenken.
 • Ons team zal uw product in 3D uittekenen en  bespreken aan de hand van 3D beelden en renderings.
 • Ontwikkelen van elektronica en embedded software met onze partners.
 • We maken heel snel stuklijsten en offertes voor het produceren van uw product (investeringen van tools en matrijzen + Productieseries)
 • Productie van prototypes (enkel in het kader van een ontwikkeling en productie)
 • We produceren toolings, matrijzen, pre-series en series

Laat uw product ontwerpen en uittekenen door een team met ervaring ! Lees wat onze klanten denken over hun samenwerking met Metron Technics

technisch tekenen en mechanisch ontwerp uitbesteden

Onze diensten bij productontwikkeling:

Wij asisteren en adviseren : We wenden onze ervaring aan om te bekijken hoe een product best geproduceerd kan worden. Daarenboven  zien we snel of er aanpassingen nodig zijn om de produceerbaarheid te verbeteren of om de kostprijs te reduceren.

Uittekenen of ontwerpen in 3D : We werken van ieder onderdeel een 3D model uit met ons CAD programma. Soms maken we verschillende modellen gelang de productietechniek of complexiteit van het onderdeel. We voegen onderdelen  in ons tekenprogramma samen tot een assemblage.

Technische tekeningen maken : Dat zijn tekeningen van een onderdeel of assemblage met de nodige maten, toleranties en informatie om het stuk door een fabrikant te laten produceren.

industrieel productontwerp in 3D

Eenvoudige werkwijze inzake productontwikkeling.

We hanteren als ontwerpbureau regio Kortrijk een eenvoudige werkwijze :

 • We begrijpen wat de klant van ons verlangt.
 • Voorstellen van oplossingen : Concepten en productdesign
 • Uitwerken van oplossingen : Ontwerpen van producten
 • Indien gewenst kunnen we uw product produceren en toeleveren.

Wat kost het product ontwerpen ?

Een product laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn! Wij begrijpen dat de kostprijs vaak een drempel is om een product te laten uittekenen. Maar bij ons weet je steeds op voorhand wat uw ontwikkeling zal kosten. Als je een product idee hebt en je wilt dat product laten produceren, dan zijn correcte 3D files en technische tekeningen essentieel. We kunnen u heel snel vertellen wat het traject in al zijn facetten kan kosten door onze no-nonsense aanpak. Wat is er nodig en wat is minder van belang. Aarzel daarom niet om ons eens te bellen of een mailtje te sturen

Scroll naar boven