Home » Metron Technics, metaalbewerking in Kortrijk

Metron Technics, metaalbewerking in Kortrijk

Metron Technics is een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalbewerking in Kortrijk en omgeving. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige metalen producten voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het produceren van kleine onderdelen of grote constructies, Metron Technics heeft de expertise en capaciteit om aan uw wensen en eisen te voldoen.

Metaalbewerking is een vak apart en bij Metron Technics weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om kwaliteit en precisie te leveren. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en hoogopgeleide vakmensen die in staat zijn om met diverse metalen te werken, waaronder staal, aluminium, koper en messing.

Het team van Metron Technics bestaat uit ervaren engineers en technici die zich toeleggen op het ontwerp van op maat gemaakte metaalproducten. Door gebruik te maken van de nieuwste CAD/CAM-technologieën en software, kunnen ze snel en nauwkeurig uw producten ontwerpen en produceren.

Maatwerk in metaal

Of u nu op zoek bent naar plaatbewerking, CNC-frezen, lassen of buigen, Metron Technics heeft de expertise en kennis in huis om aan uw wensen te voldoen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van maatwerk voor diverse sectoren, waaronder de bouw, automotive, machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Naast de productie van metaalproducten, biedt Metron Technics ook een breed scala aan services, waaronder assemblage, oppervlaktebehandelingen en logistieke oplossingen. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en transporteurs, waardoor ze in staat zijn om snel en efficiënt uw producten te leveren.

Onze fabriek in China is ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf zich houdt aan strenge kwaliteitsnormen. Het bedrijf investeert voortdurend in de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking om ervoor te zorgen dat ze altijd aan de verwachtingen van hun klanten kunnen voldoen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner voor uw metaalbewerkingsprojecten in Kortrijk, dan is Metron Technics de juiste keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten, flexibele aanpak en uitstekende service. Neem vandaag nog contact op met Metron Technics om te zien hoe ze u kunnen helpen bij uw volgende project.

Scroll naar boven