Home » Metaalbewerking van hoge kwaliteit met snelle levertijden en gunstige prijzen
Slide

Metaalbewerking van hoge kwaliteit met snelle levertijden en gunstige prijzen

Hoeveel kost metaalbewerking of metaal verspanen? Vraag vrijblijvend een offerte voor CNC draaien en frezen van onderdelen op maat.

*Metaalbewerking op maat van 10 tot 1000+ stuks
*Verspanen in 2 tot 3 weken
*Prototypes draaien en frezen mogelijk
*Offertes voor metaalbewerking binnen 48u

metaalbewerking met draaien en frezen
Shadow

Metron Technics is een fabrikant van hoogwaardige metaalbewerking en heeft een ongeëvenaarde reputatie in het aanbieden van kwaliteitsvolle producten tegen gunstige prijzen. Onze ervaring in het leveren van een breed scala aan metaalbewerkingsdiensten, inclusief draaien, frezen, ruimen, boren en tappen, heeft ons een belangrijke speler gemaakt in de sector van de metaalbewerking. Door onze expertise in de productie en levering van hoogwaardige metalen onderdelen, kunnen wij onze klanten uit diverse sectoren, waaronder de automobiel-, luchtvaart-, medische, elektronica- en bouwsector, bedienen.

In dit artikel geven we meer inzicht in hoe we er bij Metron Technics in slagen om metaalbewerking van hoge kwaliteit aan te bieden vanuit onze fabriek in China tegen zeer gunstige prijzen en snelle levertijden.

Onze fabriek in China

De productie van Metron Technics is gevestigd in China, het land dat bekend staat om zijn uitstekende mogelijkheden voor grootschalige en efficiente productie en lage arbeidskosten. Onze locatie in China stelt ons in staat om materialen en arbeidskosten te minimaliseren, terwijl we toch hoogwaardige producten kunnen leveren. Onze fabriek is uitgerust met de modernste CNC machines, waardoor we in staat zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, ongeacht de omvang van de bestelling. We besteden de productie niet uit aan derden maar voeren alle orders eigenhandig uit. Offertes krijg je meestal binnen de 2 werkdagen. Door het aantal beschikbare machines en ervaren programmeurs starten we productie binnen enkele dagen voor u op.

Onze expertise in metaalbewerking

Bij Metron Technics hebben we een team van zeer ervaren professionals in dienst die bekwaam zijn in verschillende metaalbewerkingsprocessen. We gebruiken de modernste machines en technologieën om een ​​hoogwaardig product te garanderen dat aan de specificaties van onze klanten voldoet. Ons team heeft ervaring in het bewerken van verschillende materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal, messing en meer.

Metron Technics is een metaalbedrijf voor draaien en frezen van onderdelen

Welke verspanende bewerkingen bij Metron Technics

Bij Metron Technics bieden we een breed scala aan metaalbewerkingsdiensten, waaronder draaien, frezen, ruimen, boren en tappen. We zijn in staat om onderdelen te produceren in verschillende vormen en maten en garanderen hierbij een hoogwaardige afwerking en nauwkeurigheid. Onze diensten zijn geschikt voor verschillende industrieën, zoals de medische, automobiel-, luchtvaart-, elektronica- en bouwsector.

 • Draaien

  Onze draaibankenstellen ons in staat om onderdelen te produceren met een zeer nauwkeurige maatvoering en complexe geometrieën. We gebruiken draaibanken die zijn uitgerust met de modernste technologieën om materialen zoals aluminium, roestvrij staal en messing te bewerken. Onze experts zorgen ervoor dat de onderdelen de juiste maatvoering hebben en voldoen aan de specificaties van onze klanten. Daarom leveren we metaalbewerking aan hoge kwaliteit.

 • Frezen

  Bij Metron Technics hebben we geavanceerde freesmachines die ons in staat stellen om onderdelen te produceren met een hoge precisie en kwaliteit. Onze machines zijn uitgerust met verschillende gereedschappen en technologieën, waardoor we in staat zijn om verschillende materialen te bewerken, waaronder aluminium, roestvrij staal, messing en meer. We kunnen complexe vormen en geometrieën frezen met een hoge mate van nauwkeurigheid en afwerking.

 • Ruimen

  Ruimen is een bewerkingsproces waarbij een cilindervormige bewerkingsgereedschap wordt gebruikt om een ​​vooraf geboord gat op te ruimen en de diameter ervan te vergroten met een zeer nauwkeurige maatvoering en afwerking. Bij Metron Technics hebben we ruimers die geschikt zijn voor het bewerken van verschillende materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal, messing en meer. Onze ruimdiensten garanderen een hoogwaardige afwerking en nauwkeurigheid van de onderdelen.

 • Boren

  Bij Metron Technics bieden we een breed scala aan boordiensten voor verschillende materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal, messing en meer. We hebben machines die geschikt zijn voor het boren van gaten met verschillende afmetingen en vormen, afhankelijk van de specificaties van onze klanten. Onze boordiensten garanderen een hoogwaardige afwerking en nauwkeurigheid van de onderdelen.

 • Tappen

  Tappen is een bewerkingsproces waarbij een inwendige schroefdraad in een geboord gat wordt gesneden. Bij Metron Technics bieden we tappendiensten voor verschillende materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal, messing en meer. Onze tappendiensten garanderen een hoogwaardige afwerking en nauwkeurigheid van de onderdelen.

Onze kwaliteitscontrole

Bij Metron Technics streven we ernaar om onze klanten metaalbewerking van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan hun specificaties en vereisten. Om dit te garanderen, hebben we strikte kwaliteitscontroleprocedures die elke stap van het productieproces omvatten. We controleren de kwaliteit van de grondstoffen, de nauwkeurigheid van de bewerkingen en de afwerking van de onderdelen voordat we ze naar onze klanten verzenden. Onze kwaliteitscontroleprocedures worden uitgevoerd door onze ervaren technici die gebruikmaken van geavanceerde meetapparatuur en inspectietools.

draaien en frezen behoren tot onze metaalbewerkingsdiensten
kwaliteitscontrole van metaalbewerking

Onze snelle levertijden voor metalen onderdelen

Bij Metron Technics begrijpen we dat tijdige levering van onze producten essentieel is voor het succes van onze klanten. Daarom hebben we ons productieproces zo geoptimaliseerd dat we in staat zijn om snelle levertijden te bieden zonder in te boeten op de kwaliteit van onze producten. Onze efficiënte productiemethoden, gecombineerd met onze ervaren medewerkers en moderne machines, stellen ons in staat om onze klanten te voorzien van snelle en betrouwbare levertijden. We begrijpen dat sommige projecten een korte doorlooptijd hebben en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten hun onderdelen op tijd ontvangen.

Onze gunstige prijzen voor draaien en frezen van metaal

Een van de voordelen van het werken met Metron Technics is dat we betaalbare prijzen bieden voor onze metaalbewerking van hoge kwaliteit. Onze fabriek in China stelt ons in staat om onze productiekosten te verlagen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze producten. Dit stelt ons in staat om concurrerende prijzen te bieden aan onze klanten, wat op zijn beurt helpt om hun totale kosten te verlagen en hen een concurrentievoordeel te geven in hun markt.

Onze ervaring in Metaalbewerking

Bij Metron Technics hebben we jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige metaalbewerkingsdiensten aan klanten over de hele wereld. We hebben gewerkt met klanten uit verschillende sectoren, waaronder de semi-medical devices, de auto-industrie, de energie sector, elektronica producenten en meer. Onze ervaring stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij hun projecten.

Onze klantenservice

Bij Metron Technics streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze klantenservice begint vanaf het allereerste contactmoment, waarbij we onze klanten helpen bij het definiëren van hun projectvereisten en specificaties. We werken nauw samen met onze klanten gedurende het hele productieproces om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen en hun tevredenheid garanderen. Onze klantenservice gaat verder dan de levering van de onderdelen, we staan altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Conclusie

Bij Metron Technics zijn we trots op het leveren van metaalbewerking van hoge kwaliteit aan klanten over in België en Nederland We zijn in staat om onderdelen te produceren met een hoge precisie en kwaliteit, terwijl we tegelijkertijd snelle levertijden en betaalbare prijzen bieden. Onze ervaring en klantenservice stellen ons in staat om onze klanten te voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij hun projecten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw metaalbewerkingsprojecten, neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Scroll naar boven