Home » idee uitwerken tot product

idee uitwerken tot product

Een idee uitwerken tot een product.

Idee uitwerken tot product ? Metron Technics is een ideale partner voor productontwerp. Waarom ?

Wij assisteren en adviseren : Eerst en vooral bekijken we hoe een product best geproduceerd kan worden. Zijn er aanpassingen nodig om de produceerbaarheid te verbeteren of om de kostprijs te reduceren.

Ontwerpen in 3D : Aan de hand van uw informatie zullen 1 of meerdere 3D modellen uitgewerkt worden.  Dit naargelang er onderdelen nodg zijn. onderdelen kunnen ook in ons tekenprogramma samengevoegd worden tot een assemlage. We gebruiken de professionele CAD software Creo Parametric. (Pro-Engineer)

Productietekeningen maken : Tekeningen met alle nodige informatie om een onderdeel te kunnen produceren. Hierbij zijn voldoende maten aanwezig maar ook toleranties, afwerking en nabehandeling.

productontwerp en design

De kost van onze ontwerpservice.

Onze ontwerpservice is niet duur !

Kostprijs vaak een drempel is om een product te laten uittekenen. Maar het aanmaken van eeen volledig ontwerp door een team met ervaring gaat sneller. Maar problemen achteraf in productie kunnen wij vermijden door onze kennis en ervaring.

Om uw idee te laten produceren zijn 3D files en technische tekeningen essentieel. Mits deze correct zijn opgemaakt. Rekening houdend met de mogelijkheden van de specifieke productietechnieken.

Door onze no-nonsense aanpak kunnen wij u heel snel vertellen wat het traject in al zijn facetten kan kosten. Wat nodig is en wat minder van belang.

Aarzel daarom niet om ons eens te bellen of een mailtje te sturen

Technisch tekenen

Product laten produceren

Bij Metron Technics ontwerpen we producten maar ook kunnen wij zowat alles wat we ontwikkelen voor onze klanten gaan produceren. We hebben daarvoor ons eigen werkplaats in China. Ons machinepark is geschikt om de meeste metalen en kunststof onderdelen te produceren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het assembleren van assemblages en sub-assemblages. Dat levert een aantal voordelen op voor onze klanten :

  • U hebt slechts 1 aanspreekpunt nodig tijdens het volledige verloop van idee uitwerken tot product.
  • Kosten en tijd besparing.
  • U doet beroep op een partner met meer dan 10 jaar ervaring !
Scroll naar boven