productie uitbesteden

5 voordelen van outsourcing van productie

Denkt u er aan om uw productie van onderdelen of volledig geassembleerde producten uit te besteden ? Er zijn 5 voordelen van outsourcing van productie bij Metron Technics.

Uitbesteden van productie naar China

1. Bespaar op indirecte kosten.

Door uw productie uit te besteden aan Metron Technics bespaart u op indirecte kosten zoals huur, verwarming en verlichting van magazijnen en stockbeheer. Wij produceren zowel onderdelen als volledig afgewerkte producten. Bij assemblages bespaart u het meest. Wij leveren dan immers 1 set voor 1 prijs.

2. Bespaar op personeel.

Wij beschikken over arbeiders, technische mensen en engineering. Door uw productie aan ons over te laten maakt u dus gebruik van ons personeel maar hoeft u dit niet te managen. U kunt zich dus focuesen op uw kerntaken of core business terwijl wij zorgen voor engineering, aankoop van grondstoffen en componenten, kwaliteitscontrole, productiemanagement en logistiek (transport). Zeg ons wat u wilt en wij doen de rest.

3. Efficiente en betrouwbare supply chain

Ons eigen machinepark en de enorme mogelijkheden qua toelevering zorgen er voor dat wij producties op touw kunnen zetten in een zeer korte tijd. Daarbij kunnen we elk componentje in de assemblage zelf produceren of laten produceren bij een van onze vaste toeleveranciers. Van veren tot printplaten en overmolded kabeltjes, metalen onderdelen, kunststof spuitgietstukken en nabehandeling. Wij krijgen alles gedaan.

4. Gemak 

Wij ontzorgen onze klanten. 1 aanspreekpunt voor zowel engineering als productie van onderdelen, assemblage en transport.

5. Snelheid

Door de efficiente supply chain en onze ervaring in ontwerpen en toeleveren zorgen wij voor tijdswinst. Offertes versturen wij binnen enkele dagen voor onderdelen. Assemblages vergen soms wat meer tijd om alles uit te zoeken. Maar vooral de combinatie van ontwerpen en produceren zorgt er voor dat we reeds heel vroeg in de ontwerpfase onze productie aanspreken om de exacte prijs voor een product te kennen. Dat zorgt er voor dat we sneller kunnen communiceren over de prijs en technische mogelijkheden en bijsturen waar nodig.

CNC frezen van aluminium

Share this post