Over Metron


Visie en missie

Onze visie is de opgedane kennis en ervaring omtrent integrale productontwikkeling, projectmanagement en productietechnieken als dienst aan te bieden aan “de industrie”.

We hebben de ambitie om een vaste partner te worden voor de productie en toelevering van technische en industriële op maat gemaakte producten en onderdelen vanuit China. Door het steeds verruimen van ons netwerk aan toeleveranciers en in-house productie kunnen wij onze klanten steeds voorzien van de beste en nieuwste productietechnieken. Op deze manier wensen wij een lange termijn zakenrelatie op te bouwen.

Veel bedrijven zijn actief in een niche markt waarbij de focus eerder ligt op het vlak van marketting en verkoop en minder op productontwikkeling en zelf produceren. Vooral voor die bedrijven zijn wij een goede partner voor het uit ontwikkelen van een product en het toeleveren van de producten en/of onderdelen uit China.

Vanuit Wevelgem bedienen we onze klanten en sturen we ons team aan in China (Dongguan).

In Dongguan, China hebben we een kantoor en assemblagelijnen en diverse vaste toeleveranciers voor op maat gemaakte onderdelen


0
+
Tevreden klanten
0
Jaren bezig
0
Kopjes koffie
0
Procent inzet