Visie en missie

Onze visie is de opgedane ervaring delen met onze klanten.  Meer dan 10 jaar productontwerp heeft ons heel wat geleerd over productie technieken, materialen en werkwijzen om tot een goed product te komen.  Daarom kunnen we nu met kennis ter zake advies geven en onze klanten begeleiden.

We hebben de ambitie om een vaste partner te worden voor het ontwerpen en de productie van technische en industriële op maat gemaakte producten en onderdelen.. Door het steeds verruimen van ons netwerk aan toeleveranciers en in-house productie kunnen wij onze klanten steeds voorzien van de beste en nieuwste productietechnieken. Op deze manier wensen wij een lange termijn zakenrelatie op te bouwen.

Veel bedrijven zijn actief in een niche markt waarbij de focus eerder ligt op het vlak van marketting en verkoop en minder op productontwikkeling en zelf produceren. Vooral voor die bedrijven zijn wij een goede partner voor het uit ontwikkelen van een product en het toeleveren van de producten en/of onderdelen uit China.

Vanuit Wevelgem bedienen we onze klanten en sturen we ons team aan in China (Dongguan).

In Dongguan, China hebben we een eigen werkplaats met Spuitgietmachines, Freescenters voor massaproductie maar ook alle conventionele metaalbewerkingsmachines om prototypes en proefstukken te maken.


0
+
Tevreden klanten
0
Jaren bezig
0
Kopjes koffie
0
Procent inzet